Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

FOTO: Protestni performans ispred KCNS

Brojni Novosađani, nezadovoljni cenzurom u Kulturnom centru Novog Sada, već danima izvode performans slikajući se ispred zgrade KCNS u položaju raspeća, sa novcem u rukama.

Povređeni Dušan Travica četvrti put operisan

Student novosadskog FTN-a Dušan Travica (24) iz Kule, koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći u SAD, podvrgnut je četvrtoj u nizu operacija u specijalnoj bolnici u Mineapolisu. Za njegovo lečenje dosad je prikupljeno 20.785 dolara.

Mural kao podsećanje na Moniku Seleš

Mladi i umetnički nastrojeni su na zidu zgrade na kojem je neprevaziđena Monika Seleš počela sjajnu karijeru oslikali mural u nameri da podsete na ovdašnje korene jedne od najboljih igračica u istoriji tenisa.

Dogovor u vezi sa dugom i blokadom računa Ekonomske

Predstavnici Grada, sindikat i direktor Srednje ekonomske škole "Svetozar Miletić" Nebojša Bulatović dogovorili su se da će deo duga škole biti isplaćen u najskorije vreme, a da će ostatak duga biti isplaćen početkom naredne budžetske godine.

Đaci kuvari na praksu donose hranu od kuće

Oko 350 učenika ugostiteljskih smerova Srednje ekonomske škole "Svetozar Miletić" na praksu od kuće donosi hranu koju će pripremati, a kako je restoran "Staro zdanje" u Pašićevoj zatvoren za goste, budući konobari na praksi nemaju koga da služe.